Пипи Долгиот Чорап снимила порно филм

39 годишната Тами Ерин снимила порно филм во која црвенокосата актерка се нашла во сексуални односи со “неидентификуван пенис”. 

Oвие гласини се уште не се потврдени од PR службата на актерката а не е ни познато дали некој ја купил снимката до сега.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.