(Видео) Пике расплака десетгодишно детенце

, едно десетгодишно дете кое што стоеше во близина на излезот за фудбалерите и на целиот глас повикуваше некој од неговите миленици.
Со ред викаше по Педро, Меси, Алексис, но одговор од другата страна немаше.
Во еден момент кога детето викало по Пике, тој го соблекол својот дрес и му го поклонил на десетогодишното дете.
Детето не успеало да ги задржи своите солзи, го гушнало својот татко и заплакало од среќа.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.