Пијан полицаец украл мобилен телефон

МВР тврди дека полициски службеник додека бил на работни задачи пијан влегол во ресторанот „Сноу Патрол“ и од гостин во угостителскиот објект украл мобилен телефон. 

Извор Плусинфо

Leave a Reply

Your email address will not be published.