Најмалку петмина загинати при лизгање на земјиште во Турција

Баба и четири внуци загинаа при уривање на куќата. При лизгање на земјиштето, предизвикано од поројните дождови, беа урнати шест куќи.
На местото на несреќата испратени се воени и медицински хеликоптери.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.