(ВИДЕО) ПАНОВ: “Патната инфраструктура ни е како Швајцарија”

Патната инфраструктура во општина Кавадарци е во одлична кондиција, вели Панов

Кавадаречкиот градоначалник во заминување Александар Панов даде изјава околу генералната состојба на патната инфраструктура во и околу општина Кавадарци.

Според него, патната инфраструктура била како во Швајцарија а Кавадарци бил едно од најпосакуваните места за живеење во Република Македонија покрај фактот што илјадници млади кавадарчани се исселени од Кавадарци додека тој беше градоначалник во период од осум години. Повеќе од видеото.