(Видео) Паркер покажа зошто е еден од најдобрите

не беше расположен за игра, но во текот на последните минути ги покажа своите квалитети и покажа зошто е еден од најдобрите бекови во светот во изминатата деценија.

100 секунди пред крајот на натпреварот при водство од 67:63 во корист на Србија, Паркер најпрво погоди тројка и на тој начин го врати во игра својот тим.

Натпреварот се одлучуваше во продолжението каде репрезентацијата на Франција предводена од Паркер забележа победа од 78:74.

Leave a Reply

Your email address will not be published.