Папата ќе го следат 1..5 милиони верници во Бразил

Во едно во Бразил се пристигнати и атеистите и групата наречена “Анонимуси“ која најавила и демонстрации поради огромните пари кои ќе бидат потрошени поради посетата на папата.
Ова патување ќе биде првото патување во друга држава и тој во Бразил ќе биде до 28 Јули по одбележувањето на светскиот ден на младите, големиот празник меѓу римокатоличките млади верници.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.