Во Панчево со пушка бара разговор со градоначалникот

На снимката се гледа лицето Драган А, кој пред некое време излезе од специјалната болница за психијатриски болести во Ковин, како зборува пред зградата на општината. Во моментот кога полицијата тргнала да го апси, тој посегнал по оружјето.

Во итна реакција на полицијата, човекот е совладан.

Leave a Reply

Your email address will not be published.