Отстранете го “Seen” од вашите Facebook пораки

Доколку сакате личноста со која разговарате да не добива известување дека ја имате прочитано нејзината порака, порталот IT.com.mk пронајде 4 решенија за тоа:

FB Unseen

Facebook-ap FB Unseen е екстензија за Chrome која ја блокира адресата преку која Facebook детектира дали пораката е прочитана или не.

Напомена: Доколку ја инсталирате екстензијата можно е сите ваши пораки да бидат означени како непрочитани, а пораките ќе останат непрочитани се додека не им одговорите или не ги означите како прочитани. Исто така, има и реклами, но истите може да бидат блокирани доколку користите AdBlock Plus. 

Оваа екстензија може да ја превземете тука

Unseenly

Ова е Facebook апликација која го користи Graph API на Facebook за да пристпаи до вашите пораки и да ја отстрани Seen пораката. Ова решение е добро доколку не сакате да користите додатоци на вашите прелистувачи или прелистувате од повеќе уреди. Превземете ја тука

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.