Останувам во Ливерпул

Моментално Суарез е во Јапонија со својата репрезентација, тој изјави дека само навивачите на Ливерпул можат да го задржат на Енфилд.
“Само поради духот на навивачите ќе останам во Ливерпул, бидејќи тие се оние кои најмногу ме мотивираат“, изјави Суарез за El Observador.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.