ФОТО: Опозициските пратеници во маици „Слобода за Кежо“

Во овие маици се облечени само опозициските пратениците: Јани Макрадули, Цетанка Ивановска, Менде Диневски, Сафет Бишевац…

повеќе, тука.

Leave a Reply

Your email address will not be published.