Обновено: Бездомник ја убил Снежана.Т од Кавадарци?

Осомничениот 50-годишен кавадарчанец најпрвин пријавил во полиција и рекол дека ја нашол мртва за подоцна полицијата при претрес на објектот да пронајде докази за убиството и предмети со кои било извршено.

Според неофицијалните информации, во средата во 12.05 часот во полициската станица – Kавадарци било пријавено дека во објект во градот е пронајден женски труп.

Беше мирна и вредна жена која не беше кавгаџика. Откако и умре сопругот, а ќерките се омажија, дали поради осаменост или поради тоа што куќата почна по малку да се распаѓа, таа замина од селото. Повремено доаѓаше со човекот со кого живееше вонбрачно – рекол жител на селото Сирково. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.