Хауард: Не го напуштив Лејкерс поради Коби

“Навистина е тешко да играте со Коби, но тоа немаше никакви последици за да ја донесам мојата олука за напуштање на Лејкерс. Ние двајцата имавме несогласувања, тоа е точно, но имаше и моменти кога се согласувавме. Сите во тимот знаат дека Коби сака да поентира, некогаш имаше моменти кога се каравме кој ќе ја добие топката, и тоа се случува“, изјави Хауард.
На оваа изјава Хауард додаде, “ Но, изгледа дека јас сум најкрив за тоа. Можев да ја добивам топката и да работам што сакам, бидејќи сум способен за тоа“.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.