НВО Проект-Еу од Кавадарци на обука за “Како да напишете документ од јавен карактер?”

Оваа обука се одржа 26-27 септември во Хотел “Манастир” во Берово. На оваа обука свое учество земаа и двајца членови од Здружението на граѓани ПРОЕКТ-ЕУ од Кавадарци.

 

Обуката беше оценета со највисока оцена од предавачите, а на присутните име беа доделени сертификати од Фондацијата за Отворено Општество – Македонија.

 

Оваа активност е дел од проектот на УСАИД за граѓанско општество.

 

 

Повеќе фотографии може да видете овде.

Leave a Reply

Your email address will not be published.