Нови модели на Ајфон со цени од 99 долари

Сите информации најверојатно доаѓаат од азиските производители на кои Епл им даде инсртукции за нов модели. Се актуелизира и идејата за евтин Ајфон кој ќе чини 99 доалари, а неговото лансирање треба да ги привлече младите корисници.

Неименуван извор на компанијата, за Ројтерс открива дека овој телефон може да биде ставен во продажба од 2014 година, па дури и порано.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.