Нов слој асфалт на новиот кружен тек во Кавадарци

Критиките кои и беа упатени се реализираа и Кружниот тек е во целост саниран. Ние како Редакција мислиме дека е од суштинско значење за градот и тиквешкиот регион да се третираат теми кои се од “јавен интерес“ или она што се нарекува – Општо добро.

Па така, ние ќе продолжиме понатаму и будно ќе ја следиме Локалната самоуправа, а работите кои таму ќе се одвиваат во иднина, мора да бидат работи кои ќе бидат од “јавен интерес“, односно, за општото добро на сите граѓани кои живеат во Кавадарци и Тиквешијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.