Излезе нов број на “Фокус”

Ревизорите предупредуваат дека со проектот сериозно е нарушено функционирањето на правната држава, односно владеењето на правото, и тоа како на локално, така и на централно ниво.

Освен ова во новиот Фокус ќе читате и:

  • Интервју со Владиката Пимен
  • Бизнис на македонски начин – Кои се финтите на компаниите што грабаат тендери?
  • Се подготвува ли апсење за државен удар?

Повеќе за ова во денешното неделно издание на Фокус.

Leave a Reply

Your email address will not be published.