Nissan со управувач и на задното седиште

Сигурно се прашувате ЗОШТО? Одговорот не е очигледен туку е по нарачка на King of Customs од Дубаи, водечкиот иноватор за нови технологии во светот на автомобилите.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.