Во понеделник објавување на неправилностите за „Скопје 2014“

А1ОН дознава дека Комисијата дошла до сознанија за неправилности во постапувањето.

Членови на комисијата се поранешните претседатели на Антикорупциска, Слаѓана Тасева и Драган Малиновски.

Тие добија 3-месечен рок да излезат со првичниот извештај, а за шест месеци треба да подготват конечен извештај за извршената ревизија за проектот „Скопје 2014“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.