Неопростиво, Јанкуловска признава дека имало местенки на изборите!!!

На новиот сет аудио снимки кои ги објави во овие моменти оозицијата, Гордана Јанкулоска признава за нерегуларносите од изборите и местењето нивно како и за полнењето на фантомски гласачи дури 50 лица во станови од 40 метри квадратни.

Leave a Reply

Your email address will not be published.