(видео) Ненад Јовановиќ од НВО “Проект ЕУ” зборува за партиските притисоци во Кавадарци

Ненад Јовановиќ, еден од членовите на здружението на граѓани “Проект ЕУ” од Кавадарци и еден од уредувачите на веб порталот “Мојот град”, зборува за предизборната атмосфера и партиските притисоци во општина Кавадарци. Со него разговараше Петар Стојковиќ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.