Нејмар на операција

Овој млад брилијантен фудбалер кој беше избран за најдобар фудбалер во финалето од Купот на Конфедерации, нема одма да се враќа во Шпанија, поради здраствени причини. Нејмар во Бразил ќе биде оперисан од крајници.

Leave a Reply

Your email address will not be published.