Новинарите со јасна порака кон Груевски за штеточинскиот закон за медиуми: Не во наше име!

Тамара Чаусидис од Синдикатот на новинарите вели дека транспарентот јасно го искажува ставот на новинарите за овие закони.

Видеото и пораката на новинарите може да ја погледате ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published.