(ВИДЕО) Насилниците во затвор!

Секој глас даден за оваа фамилијарна група на лудаци и криминалци чие место е во затвор, не ве прави ништо друго освен нивни соучесник. Размислете пред да истрчате. Одлуката е индивидуална, како и одговорноста…

Leave a Reply

Your email address will not be published.