Народот ја плати отштетата за Мијалков

– ЗНМ застана зад новинарите на „Фокус“ зашто сметаме дека никој не смее да е казнет зашто си ја извршува работата професионално. Во конкретниот случај станува збор за пренесена изјава од релевантен извор и прашање од јавен интерес – рече на денешната прес-конференција претседателот на ЗНМ Насер Селмани.

Тој им се заблагодари на новинарите и на демократската јавност зашто застанаа зад новинарот и уредникот на „Фокус“. 

повеќе, ТУКА

Leave a Reply

Your email address will not be published.