(Видео) Направен првиот лабараториски хамбургер

Хамбургерот пред новинарските екипи лично го презентираше самиот креатор , професорот Марк Прост.
Хани Рацлер по вкусувањето на хамбургерот изјави дека по вкусот е скоро исти на вкусот на месото, но сепак таа очекувала дека ќе биде помек и посочен.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.