Направен анти-допинг тест на 44 атлетичари на Јамајка

Официјалните лица на репрезентацијата на Јамајка ја потврдија неочекуваната посета на претставниците на Светската анти-допинг агенција (WADA). Неочекувано оваа светска анти-допинг агенција испратила свој тим на тренингот на репрезентацијата на Јамајка каде на сите атлетичари им беше земена крв анализа.
Не се памти кога порано да се тестира цела реперзентација.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.