Највисокиот човек во светот доби куќа

Највисокиот човек во светот ќе добие куќа со површина од 250 квадратни метри, направена специјално за него.
Куќата треба да биде готова за еден месец. Вратите ќе бидат високи 2,5 метри, додек собите 3,5 метри.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.