Најпребаруваните серии на пиратските интернет страници

Пребарувањето на серијата Breaking Bad на пиратските интернет страници пораснало за 412% откако оваа серија освоила еден кип Emmy награди, вклучувајќи и една за најдобра драмска серија на 2014 Primetime Emmys.
Со тоа серијата Breaking Bad од шесто се искачила на второ место на најбараните серри на пиратските интернет страници, заедно со останатите наградени серии како што се True Detective и House of Cards, кои исто така доживеале сличен раст.
Еве ја и листата на најпребарувани серии:
1. Game of Thrones (HBO) – 296.734 нелегални превземања дневно низ светот
2. Breaking Bad (AMC) – 141.334
3. The Big Bang Theory (CBS) – 97.794
4. Orange is New Black (Netflix) – 81.298
5. True Detective (HBO) – 71.130
6. House of Cards (Netflix) – 56.881
7. Masters of Sex (Showtime) – 56.347
8. Modern Family (ABC) – 46.908
9. Fargo (FX) – 44.846
10. Homeland (Showtime) – 36.733
 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.