На Кожув наврна половина метар снег

За убавиот скијачки центар и снежната идила на оваа прекрасна планина најдобро говорат фотографиите. Ни помалку ни повеќе, точно половина метар снежна покривка.

Скијачката сезона започнува во втората недела на декември информираат од компанијата “Ски Центар Кожув”. Со отварањето на новата сезона сите љубители на зимските спортови ќе можат да уживаат во убавините кои ги нуди планината Кожув.

Leave a Reply

Your email address will not be published.