На адресата Градски стадион бб имало и фирми на други новинари од Сител

Јавноста е збунета од фирмите на Латас и Ивона чие седиште било на адресата на ТВ Сител – Градски стадион бб. Либертас од извори во телевизијата дознава дека и други уредници и новинари, секако сите од првиот ред ѕвезди блиски до владејачката партија со демохристијанска ориентација, имаат регистрирано фирми на таа адреса. Според истите извори Градски стадион бб е седиште и на неколку провладини портал кои се во сопственост на уредничка и новинар вработени во телевизијата.

Извор Либертас

Leave a Reply

Your email address will not be published.