На 47 години постигна гол на официјален натпревар

Казујоши Мијура во Џеј лигата е познат како “Кралот на Кажу“.
– “Примив одличен пас од мојот соиграч и не ми преостануваше ништо друго освен во стилот на моментално најистакнатиот бразилец, Нејмар, да ја затресам мрежата на противникот- изјави Казујоши Мијура.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.