МЗТ ќе игра во Еврокупот, денеска го промовира новиот тренер

Еврокуп натпреварувањето сезоната 2013/14 ќе брои 48 екипи, кои ќе бидат поделени во осум групи, а меѓу нив за првпат ќе се најде и македонски преставник.
Аеродромци денеска од 11 часот во СЦ „Борис Трајковски” на прес-конференција ќе го промовираат новиот тренер Влада Вукоичиќ како и новостите и плановите поврзани за сезоната која претстои.

Leave a Reply

Your email address will not be published.