Москва ќе помага во Сирија

Ова денеска го изјави заменикот шеф на руската дипломатија Сергеј Рјабков.
“ Спремни сме да помогнеме во обезбедувањето на три објекти“, изјави Сергеј на саемот за оружје.
Сергеј денеска е дел од состанокот за изложување на руското оружје.Советот на Обединетите Нации работи на усогласување на резолуциите околу производството на хемиското оружје, која на крај треба да биде прифлатлива на крај и за Русија и за западните земји.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.