Модриќ и Роналдо го поразија Мурињо

Прв пат по враќањет во Лондон Жозе Мурињо новата екипа ја поведе против оние кои ги напушти пред само два месеца. Сепак, не можеше против сопственото оружје.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.