Младинскиот центар “Креактив” со повик до Кавадарчани

Овие млади ќе бидат дел од проектите на младинскиот центар Креактив, но во недостаток на сместување за истите се надеваме дека семејствата во Кавадарци ќе бидат добри домаќини. Секое семејство кое ќе се одлучи да помогне ќе добие фиксен паричен надомест за покривање на трошоците.

Повеќе информации можете да добиете директно во просториите на младинскиот центар Креактив или на телефонскиот број 078-238-805.

Се надеваме дека ќе се покажеме како добри домаќини и создадеме позитивна слика за градот и луѓето кај нашите гости од Ирска.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.