(Видео) Се освестил и мисли дека е од Шведска

Полицијата онесвестеното лице го однесла во болница каде пто му е укажана лекарска помош. По освестувањето на Томас, тој знаел да зборува само шведски, и кога го прашале дали памти нешто, зошто е онесвестен , како се стигнал до метелот и кои му се семејство, тој незнаел да каже. Томас го изгубил памтењето. Томас од неодавно се преселил во Шведска и во моментот на преселување кога стигнал на аеродромот го пречекале многу камери и репортери. Тој се преселил во Шветска се со цел да го врати своето памтење.

Leave a Reply

Your email address will not be published.