Миле Јанакиевски: “Му еб.в мајката на Прилеп, истото им напраив на Кавадарци и Неготино”

Разговор помеѓу Миле Јанакиески и соговорник.

С: Ало
МЈ: Од кај ти е сега оваа идејава?
С: Значи, идејава ми е, споредував сé живо и диво како што се движат работите, ме сфаќаш? Значи, од претходно што сум правел, седнав баш специјално за тебе да направам, за да не плачеш после…
МЈ: Значи, вчера упад му направив во Прилеп, му е..в мајката. Истото го направив во Радовиш.
С: Видиш, ти више знаеш што треба да правиш, ама ја морам дополнително да те потсетам.
МЈ: Истото му го направив во Кавадарци, истото му го направив во Неготино.
С: Добро.
МЈ: И истото го направив и во Струмица. Росоман му го пуштив Спирковиќ, не знам друго шо да правам за Росоман и тоа е.
С: Не, не, не. Јас само ти кажав од ова. Ти ако си го направил ова, супер. Да ми биде мене мирна совеста. Тоа ти кажувам.
МЈ: Ок.
С: Тоа ти кажувам. Ајде.

Leave a Reply

Your email address will not be published.