Микел си оди, Шнајдер доаѓа на Стемфорд

Најверојатно Жозе Мурињо во меѓусебна комуникација со тренерот на Галатасарај ќе извршат трампа на игрази.
Жозе мурињо на листата на продажба ќе го стави најверојатно Оби Микел а во овие преговори со Галатасарај во редовите на лондонските сини ќе го донесе Весли Шнајдер.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.