ЕКСКЛУЗИВНО: Лионел Меси се слика со Наташа Андонова од Неготино!

Андонова и Меси – заедничка фотографија на двајца фудбалски виртуози

Најдобрата македонска фудбалерка, Наташа Адндонова од Неготино ги брани боите на женскиот фудбалски клуб Барселона.

За време на одржување на еден од тренинзите Андонова наишла на Лионел Меси, најдобриот светски фудбалер кој исто така одржувал тренинг со машката екипа на Барселона.

Меси се вчудоневидел кога ги забележал мајсторските потези на Андонова и веднаш побарал да се фотографира со неа.