Машина која сама пере и пегла за 10 минути

Swash штеди пари и електрична енергија, а го продолжува животот на облеката така што не ги избледува боите, ги отстранува дамките и ѝ дава прекрасен мирис.
Се препорачува за повеќето ткаенини вклучувајќи го памукот, ликрата, полиестерот, кашмирот, тантелата, а не е препорачливо да ги чистите парчињата облека од кожа, свила, сомот, крзно и антилоп.
Интересно е што самата машина има префинет и елегантен дизајн, не изгледа како уште една здодевна машина за чистење и може да се вклопи во секој дел од домот. Никој нема ни да претпостави за што се работи.
Цената на овој производ е 499 долари.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.