Маршот на просветните работници тргнува од пред олимписки базен

Пристигнуваат возила од сите краеви на Македонија за да дадат поддршка против погубната политика која ја води оваа власт. Поворката ќе започне од пред олимпискиот базен во Скопје.Ќе се маршира низ улиците на главниот град за на крај незадоволството се изрази пред министерството за образование.

Leave a Reply

Your email address will not be published.