Марш на граничната полиција до полициската станица Михајлово

Вчера наутро стартуваше акцијата наречена  “Заштита на Република Македонија и обезбедување на просперитет и сигурност на сите граѓани на Македонија” во организација на Регионалниот центар за гранични работи Југ.

Маршот со околу шеесетина претставници започна утрината од пред седиштето на гранична полиција. Маршот помина успешно а акцијата заврши со заеднички ручек во одмаралиштето Михајлово.

Leave a Reply

Your email address will not be published.