Трансферот на Марио Гомез од Баер Минхен во Фиорентина предизвика вистинска еуфорија

Според известувањата на италијанските медиуми, Гомез во четврток ќе ги изврши првите лекарски прегледи, а во четврток треба да биде извршено свеченото потпишување на договорот.
Трансфер е веќе 99 проценти готов, али мораме да чекаме додека не биде целосно завршен, изјави Винченцо Монтерала.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.