(Видео) Манчестер: Се запали авион со 325 патници

Авионот, марка Ааирбус A330, непосредно пред да полета му екплодирал едниот мотор. Среќа е тоа што авионот во моментот на екплозијата сеуште стоел на самата писта. Во авионот во моментот на несреќата имало 325 патници, од кој ни еден не е повреден.

Leave a Reply

Your email address will not be published.