Лугано: Нејмар е глумец за прекршоци

“Тежината на Нејмар е мала, и тој е лесен во споредба со одбранбените фудбалери на репрезентациите, со што Нејмар не може физички да се носи и мора да глуми, а тој е мајстор за глумење на прекршоци.

Leave a Reply

Your email address will not be published.