„Лозари“ организираа хуманитарна акција

– Се работи за нашиот пријател Андреј Коруновски на кој треба да да му се изврши трансплантација на црниот дроб, а донор е неговиот татко. Акцијата ќе продолжи и во текот на утрешниот ден кога, исто така, ќе побараме помош од локални компании, изјави Александар Ситникоски, член на организацијата на акцијата.

Извор Канал5

Leave a Reply

Your email address will not be published.