ВИДЕО+ФОТО: Литературно читање “Комунистичка интима” на Јасна Котеска

 

Повеќе фотографии од галеријата може да погледнете на фан страната на МојотГрад.

Ненад Јовановиќ, граѓанскиот активист даде мал осврт за и околу авторот и темите кои се обработени во книгата. Повеќе од видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published.