КУРИРЦИ ВО ПАНИКА!

Колку ми се симпатични овие Курирците.Паниката од тонењето на бродот прави чуда! Ми напишале дека “Изразувањето на отворени симпатии кон УЧК против која во дел од својата кариера се бореше како припадник на полицијата се сериозни знаци кои укажуваат на многу веројатно растројство на личноста кое може да е резултат на посттрауматски воен синдром“.

Абе Курирци! Вие бетер од доктори испаднавте! А какво растројство има Груевски??? Повеќе од седум години е како со салотејп залепен за целата команда на УЧК!

Курирци! Гледајте ТВ Алсат во среда навечер. Ќе добиете одговор на вашите прашања! Но, предупредувам, одговорот нема да ви се допадне! Филмот со предизвикување на меѓуетничкии тензии ви пропадна!

Мислите дека во Македонија сеуште има наивци кои ќе се убиваат за вие да го продолжите вашето криминално владеење???

Leave a Reply

Your email address will not be published.