Кружен мост за пешаци во Кина

Пешаците низ пријатна прошетка можат да уживаат во преубавиот поглед на градот. Навечер мостот е украсен со драматични светлечки ефекти. Пешачката стаза се наоѓа на 5,5 метра висина. Од отворањето овој мост е туристичка атракција. Погледнете како изгледа затоа што вакво нешто кај нас нема да видиме со сигурност.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.